Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea mall-ului din Cluj unde s-au găsit colonii de gândaci: 'Nu avem acces la spațiile închiriate'

gandaci

Conducerea centrului comercial din Cluj-Napoca în care OPC a găsit colonii de gândaci și a închis 20 de restaurante susține că nu are acces la spațiile pe care le dă în chirie. Se lucrează intens la dezinsecție în zona de food court, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

Potrivit unui comunicat al conducerii centrului comercial din Cluj-Napoca transmis joi, în conformitate cu contractele în vigoare, managementul mall-ului nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi.

„Managementul este în alertă încă din momentul zero al acțiunii reprezentanților OPC Cluj, cu toată deschiderea și transparența pentru soluționarea acestei situații. Respectăm întru totul procedurile legale prin care chiriașii centrului comercial sunt obligați să prezinte dovada acțiunilor de dezinsecție a spaţiilor pe care le au în gestiune. Subliniem faptul că, în conformitate cu contractele în vigoare, managementul centrului comercial nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi şi poate controla situația acestora exclusiv prin intermediul documentelor de aviz de bună funcţionare care îi sunt puse la dispoziție”, se arată în comunicat.

Citește și: Omul ‘crescut’ la FBI zguduie cazul Caracal! Declarația care aruncă-n aer întreaga anchetă

Potrivit sursei citate, în acest moment managementul mall-ului se implică direct în rezolvarea situației și se lucrează intens la procesul complet de dezinsecție din zona de food court, cu soluții și echipamente de ultimă generaţie.

Reprezentanții mall-ului au subliniat că se colaborează cu autoritățile pentru soluționarea rapidă a situației, asigurând consumatorii că mall-ul este un centru comercial responsabil, care respectă procedurile în vigoare.

Comisarii de la Protecția Consumatorului Cluj au amendat miercuri cu 30.000 de lei un mall din Cluj-Napoca și au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri și roșii”.

„În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (...) și s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri și roșii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, Mircea Radu.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

El a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că a dispus să fie făcute acțiuni de dezinfectare, iar restaurantele rămân închise până la remedierea situației.restaurantele rămân închise până la remedierea situației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.