Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea PSD se întâlneşte vineri cu Organizaţia Bucureşti: Vor fi eliminați mai mulți consilieri generali pe care Gabriela Firea i-a pus pe listă

ciolacu firea

Liderii PSD se întâlnesc vineri cu Organizaţia de Bucureşti, tema discuţiilor fiind alegerile locale, a declarat prim-vicepreşedintele formaţiunii, Sorin Grindeanu, potrivit AGERPRES.

"Am anunţat şi ieri că ceea ce fac eu, împreună cu colegii mei, e legat de aceste etape în elaborarea programului de guvernare. Nu particip la toate întâlnirile, dar ştiu că mâine este întâlnirea cu Bucureştiul, fie că vorbim de organizaţia municipală, fie că vorbim de cele de sector", a precizat Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Fuziune prin absorbție între ALDE și Pro România. Cum se va numi noul partid condus de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu .

Întrebat dacă vor fi eliminaţi consilieri de pe lista CGMB, Grindeanu a arătat că nu doreşte "să spună înainte lucruri care se vor discuta".

"Astăzi, din ce ştiu eu, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi Vasile Dîncu au avut întâlniri cu organizaţiile din Ardeal şi Banat, iar mâine este programată întâlnirea cu Bucureştiul. Nu spun înainte lucruri pe care le vom discuta, şi n-ar fi corect să le spun înainte. Dar vă asigur că, în momentul în care vom lua o decizie, o vom transmite presei", a adăugat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.