Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea SRI, chemată la raport în Parlament în urma scandalului provocat de Elena Udrea

SRI sigla

Conducerea SRI, în frunte cu generalul Florin Coldea, şeful interimar al intituţiei, va fi audiată săptămâna viitoare în Parlament. Anunţul a fost făcut de senatorul PNL Teodor Atanasiu, membru în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Convocarea conducerii SRI vine în contextul scandalului provocat de Elena Udrea, prin acuzaţiile formulate în interviul de vineri seara. (Vezi AICI interviul!)

"În urma ultimelor declaraţii şi scandaluri, comisia se va întâlni cât mai repede. Dar majoritatea declaraţiilor nu sunt de competenţa comsiei, ci a organelor de cercetare. Probabil se va deschide un dosar la Parchet", a declarat Atanasiu, sâmbătă, înainte de şedinţa conducerii PNL.

Elena Udrea a lansat vineri acuzaţii grave la adresa generalului Florin Coldea. Udrea îl acuză pe şeful SRI de implicare politică, de susţinerea financiară a unei televiziuni şi fabricare de dosare. Acuzaţile au fost formulate inclusiv într-o plângere depusă la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.