Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea Ucrainei spune că 'momentul de cotitură a trecut': 'Perioada grea va fi de cel puțin o lună și jumătate sau două, sau poate trei'

abc-cdn.net.au
razboi

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională al Ucrainei, Oleksi Danilov, a declarat că, în momentul de faţă, este dificil de avansat o data exactă a victoriei în fața Rusiei, dar că momentul de cotitură a trecut, conform RBC, scrie rador.ro.

"Ştim că trebuie să curățăm întregul nostru stat, inclusiv Crimeea, de nelegiuirea care s-a înfipt aici. Iar dacă cineva spune că asta se poate face într-o săptămână, în două... eu nu sunt atât de optimist" - a remarcat oficialul.

Cu toate acestea, Danilov a indicat că momentul de cotitură în război a fost depășit. "Dar nu ne putem relaxa, dar credeţi-mă că totul va fi bine. Haideţi să așteptăm. Perioada grea va fi de cel puțin o lună și jumătate sau două, sau poate trei. Trebuie să parcurgem această cale dificilă" - a adăugat Oleksi Danilov.

Anterior, oficialul a subliniat că este imposibilă repetarea evenimentelor din februarie 2022, când Rusia a lansat ofensiva la scară largă împotriva Ucrainei. "Astăzi, vigilența la graniță și vigilența forțelor noastre armate se află într-o cu totul altă situaţie" - a remarcat Danilov.

Potrivit oficialului, este important pentru ruși să aibă măcar unele realizări când se apropie de aniversarea unui an de la începutul invaziei, „astfel că, foarte probabil, pregătesc un nou val (de atacuri, n.r.) pentru 24 februarie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.