Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conferințele Tribuna, de la Cluj

tribuna

În acest sfârșit de săptămână, la Cluj, a avut loc o nouă ediție a Conferințelor Tribuna, susținute de revista culturală Tribuna.

Ca de obicei, manifestarea, care are în spate o tradiție, a excelat prin valoarea și profesionalismul invitaților, veniți din toate colțurile țării, fiind un fapt de notorietate și lăudabil că publicația, finanțată de Consiliul Județean Cluj, este pentru deschidere națională și chiar internațională, împotriva provincialismului sectar și conformismului călduț.

Au conferențiat pe diverse teme majore ale culturii Andrei Marga, Nicolae Iuga și Mircea Arman, managerul și sufletul revistei. Discuțiile au fost pline de miez, pe alocuri polemice, memorabile.

S-au lansat volumele Călătorie la capătul lumii, de Doina și Ilie Rad, un jurnal de călătorie al celor doi în Chile, și Ridurile Pietrei, o carte de poezii scrisă de Ionuț Țene.

Din recitalurile poeților prezenți, sunt de amintit cele ale lui Ani Bradea, Ion Pavel Azap, Ion Cristofor, Irina Lazăr, Nicoleta Crăete, George Mihalcea, Mircea Dan Duță și Alexandru Petria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.