Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict deschis între Robert Turcescu și directorul B1 TV, Sorin Oancea: „Audiența îl poate da afară”

turcescu
În acest context, directorul B1 TV a dat de înțeles că audiența pe care o înregistrează Robert Turcescu ar putea fi un motiv solid pentru concedierea jurnalistului.
Robert Turcescu a subliniat pentru publicația „Pagina de Media” că presiunile externe pe care le-ar fi acuzat că s-au făcut asupra eliminării emisiunii pe care o realizează nu ar fi existat cu adevărat, iar mesajul promovat de acesta pe Facebook ar fi avut rolul de avertisment pentru persoanele care ar avea dorința de a-l vedea eliminat de pe micile ecrane.
“Am publicat acest avertisment pentru a înțelege și alții care au această dorință de a mă vedea eliminat de pe micile ecrane și poate chiar din jurnalistică”, a afirmat Robert Turcescu.
De asemenea, directorul general al B1 TV, Sorin Oancea, a negat că ar fi existat presiuni asupra conducerii postului pentru ca Robert Turcescu să fie concediat, indicând totodată existența unor nemulțumiri privind cotele de audiență pe care emisiunea realizatorului le atinge.
„Robert Turcescu are de trei ani o emisiune pe post. În ultimii doi ani, de când este Victor Ponta premier, l-a criticat cum a vrut fără să-i spună nimeni nimic. Singurul om care-l poate da afară de la B1 pe Robert Turcescu este Robert Turcescu și audiența pe care o face seară de seară cu emisiunea”, a afirmat directorul general al B1 TV, Sorin Oancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.