Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict familial sângeros: Un tânăr din Hațeg i-a retezat braţul unchiului său cu o macetă

autoinsurancedeal.org
politia

Un tânăr de 21 de ani, din oraşul Haţeg, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a intrat în casa unchiului său, l-a atacat şi i-a retezat mâna dreaptă cu o macetă, agresorul fiind cercetat pentru vătămare corporală şi violare de domiciliu, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, conform Agerpres.

Potrivit primelor cercetări, tânărul, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat în locuinţă pe timpul nopţii, în timp ce victima dormea. Înarmat cu o macetă, agresorul a început să-l lovească pe unchiul său în zona capului şi ulterior peste mâna dreaptă, pe care i-a amputat-o de la încheietura palmei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat victima conştientă şi a transportat-o la Spitalul Orăşenesc Haţeg, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au în tocmit dosar penal sub aspectul comiterii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi violare de domiciliu.

În urma probatoriului administrat, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Haţeg a dispus arestarea tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.