Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict între Băsescu şi Sorin Roşca Stănescu la Romania TV: Să se lege bine de scaun cu o frânghie

scandal

Conflict total în direct la România TV între fostul preşedinte, Traian Băsescu şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu. SRS l-a enervat pe actualul senator cu o serie de dezvăluiri din ziua alegerilor prezidenţiale din 2009. Jurnalistul a vorbit despre un pariu cu Dan Andronic pe câştigătorul alegerilor din 2009.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

"Spiritul lui Băsescu e spiritul său. E de apreciat pentru curajul care neagă evidenţele. Cum putea un om la ora 8 să aibă certitudinea că va câştiga. Nu era posibil aşa ceva. Andronic mi-a spus că e în stare să facă un pariu pe o sumă mare de bani cu mine că Băsescu va câştiga alegerile.", a tunat Stănescu la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

Enervat de ceea ce a spus SRS, Băsescu a intervenit telefonic, a demontat ce a spus jurnalistul şi l-a atacat dur pe acesta. "Roşca Stănescu să se lege bine de scaun cu o frânghie. Roşca Stănescu fabulează. Aveam cu CSOP exit-pool. Roşca Stănescu să stea cu centura bine strânsă. Ştiam ce au toate casele de sondaj. Ştiam de la ora 15 că sunt pe creştere. Vedeţi ţopăiala lui Geoană şi faţa unuia trist din spatele lui care avea faţa tristă.

Cel mai mizerabil mi s-a părut că deşi ştiau că au pierdut lui Geoană nu i-au spus. Au sperat pe o presiune mediatică formidabilă. Pe toată maşinaţiunea şi manevrele de după. După ce ai servit un preşedinte, du-te acasă. Stănescu să stea legat bine cu frânghia şi să nu mai intoxice lumea", a tunat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.