Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFLICT între Cozmin Guşă și Rareș Bogdan: 'Eu vorbeam despre acest fariseism care se practică și l-am pus și pe el pe listă'

Rareș Bogdan Cozmin Gușă

Europarlamentarul Rareş Bogdan a fost votat, joi, prim-vicepreşedinte al PNL responsabil cu strategiile politice, context în care liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat că este o "promovare la excepţional". Ajuns numărul 2 în partid, Bogdan are parte de atacuri din partea prietenilor, nu din cea a adversarilor.

Cozmin Guşă a declarat că este dezamăgit de fostul său angajat, după ce Rareș Bogdan a vorbit la Antena 3 și a refuzat să spună la ce televiziune a lucrat.

Citește și: Atenție! Vecinul lui Gheorghe Dincă oferă noi detalii

"Mi-au spus niște prieteni că a zis Rareș Bogdan că a uitat la ce televiziune a lucrat înainte. S-a dus la o altă televiziune acum și zicea că a lucrat pe la o televiziune, dar nu mai știa că-i zice Realitatea... Da, bine îmi face. Așa e. Nici măcar nu sunt supărat. Eu vorbeam despre acest fariseism care se practică și l-am pus și pe el pe listă, într-un fel, cu simpatie, pentru că la asta nu pot să renunț deocamdată. A luat această funcție, îl felicit de la distanță. Au șansa să se consolideze. Pot să meargă spre câștigarea mandatului al doilea al lui Klaus Iohannis", a spus Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Citește și: EXCLUSIV 40 de martori degeaba! O rețea de proxeneți, lăsată liberă în Caracal! Cutremur în sistem .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.