Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict sângeros la Babadag - O persoană a murit iar alte două au fost rănite

Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi, sâmbătă seara, şi au fost transportaţi la spital, după un conflict spontan apărut în oraşul Babadag în care au fost implicate şapte persoane, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea potrivit Agerpres.

Cei şapte bărbaţi, cu vârste între 16 şi 52 de ani, se aflau pe strada 1 Decembrie 1918 când a izbucnit conflictul între ei.

"În urma conflictului, au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi, de 22 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate, care ulterior au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a menţionat IPJ.


În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul şi dispunerea de măsuri legale în consecinţă.

Potrivit sursei, pentru prevenirea escaladării conflictului, la faţa locului au fost prezenţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi jandarmi, zona fiind monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.