Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflictul dintre Cătălin Prisăcariu și Sorin Oancea, șeful B1 Tv, continuă

sorin oancea

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu, fost realizator B1 TV, spune că proprietarul postului, Sorin Oancea “îmi dădea SMS-uri cu indicații prețioase în direct”, după ce “la jumătatea lui 2014, omul a început să joace pe față pentru Victor Ponta.”

Citește și: DEZVĂLUIRILE lui Cătălin Prisăcariu despre intervențiile lui Ponta în politica editorială a B1 TV

De cealaltă parte, Sorin Oancea spune că motivul pentru care Cătălin Prisăcariu a fost concediat de la B1 TV ține de performanțele de audiență și că discuțiile cu Prisăcariu au avut loc în perioada de campanie electorală când “l-am rugat să fie echilibrat, cum este normal, pentru că altfel riscăm să luăm amenzi de la CNA”.

“Și Radu Banciu îl înjură pe Ponta și nu-l dau afară, pentru că face audiențe”, a declarat Oancea pentru Paginademedia.ro.

Sorin Oancea spune că discuțiile cu Cătălin Prisăcariu au avut loc în perioada campaniei electorale. “Era în plină perioadă de campanie electorală. L-am rugat să fie echilibrat, cum este normal, pentru că altfel riscăm să luăm amenzi de la CNA”, a declarat Oancea pentru Paginademedia.ro.

”Răspunderea este a postului. Stația plătește amenda dată de CNA. Dacă răspunderea ar fi la realizator, vă garantez că s-ar comporta cu totul altfel. Așa le este ușor să spună orice. Postul plătește amenzile, pe greșelile realizatorului” a continuat directorul general al B1 TV. Oancea spune că motivul pentru care Prisăcariu a fost concediat de la B1 ține de cifrele de audiență: “Și Radu Banciu îl înjură pe Ponta și nu-l dau afară, pentru că face audiențe. Banciu face vârfurile de audiență. Cred că din cauza lui am luat amenzi mai multe decât pentru Prisăcariu. Dar Radu Banciu performează” “Nu vreau să intru în polemică cu Cătălin Prisăcariu. Dacă are ceva de demonstrat, să demonstreze publicând ce vrea el să publice. Altfel, interpretez gestul ca pe un șantaj: adică să tac, să nu mai spun nimic, altfel va publica cine știe ce SMS-uri”, a mai spus Sorin Oancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.