Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflictul dintre Marine Le Pen și tatăl său escaladează: Fiica mea îmi vrea moartea

marie le pen

Disensiunile dintre Marine Le Pen, liderul partidului extremist francez Frontul Naţional, şi tatăl ei, Jean-Marie Le Pen, par să se accentueze, acesta din urmă afirmând că fiica lui îi vrea "moartea", informează BBC News online, potrivit Mediafax.

Marine Le Pen a criticat recentele afirmaţii ale tatălui său, care a catalogat camerele de gazare naziste un "detaliu al istoriei".

În acest context, liderul Frontului Naţional, Marine Le Pen, a declarat miercuri că se opune candidaturii tatălui ei în calitatea de cap de listă la alegerile regionale din decembrie. "Jean-Marie Le Pen pare să fi intrat într-o adevărată spirală între strategia pârjolirii pământului şi sinuciderea politică", a declarat preşedintele FN.

În replică, Jean-Marie Le Pen, în vârstă de 86 de ani, a catalogat drept "nebunii" apelurile de a demisiona din funcţia de preşedinte onorific al Frontului Naţional: "Prestigiul pe care în mod evident încă îl am în cadrul Frontului Naţional va genera o agitaţie considerabilă, o pierdere a influenţei pentru Marine, pe care probabil nu o poate gestiona. Marine Le Pen m-o vrea mort, este posibil; nu trebuie să mizeze pe cooperarea mea ".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.