Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntare de zile mari: Victor Ponta și Ludovic Orban se așează la masa negocierilor

campinatv.ro
ponta orban

Liderul Pro România, Victor Ponta, alături de senatorul Adrian Țuțuianu vor merge la negocieri premierul desemnat, Ludovic Orban, de la ora 13.00. Cu un trecut extrem agitat, negocierile dintre Victor Ponta și Ludovic Orban se anunță a fi spectaculoase, cu atât mai mult cu cât liderul Pro România a anunțat că nu va susține acest guvern.

Citește și: Selecționerul Norvegiei, declarație ȘOCANTĂ, după ce a văzut 30.000 de copii pe Arena Națională: Nu este corect

”Președintele PRO România, Victor Ponta, împreuna cu senatorul Adrian Tutuianu vor participa astăzi începând cu ora 13 la consultările cu președintele PNL Ludovic Orban care vor avea loc la sala grupului parlamentar PNL de la Camera Deputaților.”, arată un anunț al Pro România.

Victor Ponta a explicat, pentru STIRIPESURSE.RO, că Pro România nu are cum să susțină cu guvern de dreapta, din moment ce ei sunt un partid de stânga.

”Noi suntem de centru stânga - de ce să votam un guvern de dreapta? Cine îi reprezintă și îi apără pe alegătorii de stânga?”, a spus Victor Ponta.

Pro România nu merge cu niciun mandat la negocierile cu cei de la PNL, asta pentru că partidul a decis deja să nu acorde votul de încredere unui guvern liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.