Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntare Kovesi - Adina Florea după denunțul lui Sebastian Ghiță. Flori pe scările Parchetului General pentru fosta șefă DNA

captura antena3
lalele

La ora transmiterii acestei știri, Laura Codruța Kovesi este audiată la Secția pentru anchetarea magistraților în dosarul în care are calitatea de suspect, acuzațiile fiind de luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă.

Ea a fost la sosire cu încurajări de membrii Rezist, care au strigat: „Codruța, te iubim!” și „Codruța, nu uita, noi suntem de partea ta!”.

Pe treptele Parchetului General, simpatizanţii lui Kovesi au pus lalele.

Fosta şefă a DNA a spus că va da declaraţii la ieşire.

Kovesi a declarat, miercuri seară că are calitatea de suspect în acest dosar, iar acuzaţiile din cauză sunt abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Adina Florea, procurorul de caz, a explicat ulterior că ancheta în care este vizată Laura Codruţa Kovesi este tratată ca orice altă speţă, fără a fi analizate aspecte cu dublă măsură, subliniind totodată că, dacă fosta şefă a DNA nu se va prezenta la audieri, vor fi avute în vedere măsurile privind citarea şi aducerea sa. Florea a mai spus că dosarul e deschis în urma unei sesizări a lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.