Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntare-șoc în CEx - Gabriela Firea, față în față cu Viorica Dăncilă: 'PSD are pe cine alege pentru Cotroceni'

facebook.com
Gabriela Firea

Gabriela Firea s-a prezentat luni, la Palatul Parlamentul, pentru a prezenta la CEx-ul PSD. Este prima confruntarea cu Viorica Dăncilă după ce aceasta nu a exclus o candidatură la prezidențiale.

„Mi-aș dori ca oamenii de stânga din România să se simtă reprezentați, nu să facem figurație, să bifăm și asta înseamnă să ne dorim să câștigăm. Sunt unul dintre cei care imi doresc să câștigăm prezidențialele. Condiții: să nu pornim cu șansa a doua sau să ne mulțumim cu locul doi sau trei. Nu cred că cineva la acest nivel își dorește puterea pentru sine. Apoi, discuția serioasă pentru prezent și viitor cu partenerii tradiționali, cu dl. Tăriceanu, cu foștii colegi, cei din Pro România", a declarat Gabriela Firea.

ALERTĂ - Carmen Dan și-a dat DEMISIA de la Interne: 'Plec cu fruntea sus'

Primarul general spune că este de acord să discute subiectul în partid, dar nu poate spune da sau nu legat de prezidențiale.

"Analizarea șanselor celor care au cea mai mare credibilitate în partid și nu a celor care în urma unor înțelegeri au ajuns în poziții publice. Nu mai suntem la un examen de începători, ci unul de maturitate. Am primit mai multe telefoane în care mi s-a reproșat, în secial primari, că au sentimentul că nu vreau să mă implic În acest context, am făcut declarațiile că vin la ședințele CEX și la toate discuțiile și analizele celui mai puternic candidat al PSD ALDE și Pro Romania, sunt deschisă unor discuții, nu spun da sau nu. Nu ar fi inteligent și corect. Mi-aș dori să fie o discuție reală cu colegii, președinții de CJ, ar fi păcat să reiasă candidatul din aranjamante", a mai spus Firea.

Întrebată dacă atunci când vorbește despre aranjamente face referire și la Viorica Dăncilă, Firea a spus: "Nu m-am referit la cineva anume, la cine are încredere mai redusă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.