Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confuzie la echipa FC Cincinnati - Antrenorului Jaap Stam anunţat cu fotografia altui tehnician

League Managers Association
Jaap Stam

Gruparea americană FC Cincinnati a anunţat, joi, numirea antrenorului olandez Jaap Stam la conducerea tehnică a echipei, potrivit news.ro.

Însă administratorii contului de Twitter al clubului din MLS nu au nimerit o fotografie potrivită pentru a ilustra postarea.

Potrivit BBC, americanii au anunţat angajarea lui Stam cu fotografia lui Tinus van Teunenbroek, antrenorul echipei de tineret a clubului Ajax Amsterdam.

Nu a fost însă prima dată când Van Teunenbroek a fost confundat cu Stam. Van Teunenbroek a povestit pentru Fox News că a auzit despre incident de la mama unui fost elev al său.

"Toată lumea întreabă acum dacă am m-am transferat în America. Am mai fost confundat o dată cu Jaap Stam în Ajax Showtime (n.r. - un site web al clubului Ajax), chiar de clubul Ajax însuşi. Mi se întâmplă des, cum ar fi în vacanţă, ca oamenii să exclame: ", a spus el.

Citește și: DNA Timişoara stă cu tunurile pe DRPD - Cercetează concursurile de la Direcţie anterioare anului 2019 când a izbucnit dosarul 'PSD Arad'

Pe Twitter, eroarea a produs amuzament, cluburi din MLS întâmpinându-l pe Stam cu fotografii ale altor vedete cu chelie. Columbus Crew l-a înlocuit cu actorul Jason Statham, New York Red Bulls l-a ales pe Mark Strong, în timp ce Houston Dynamo a folosit un instantaneu al fostului fundaş al formaţiei Arsenal şi al naţionalei Elveţiei, Philippe Senderos. A fost Bruce Willis pentru San Jose Earthquakes, Vin Diesel pentru Minnesota United şi personajul Dr. Evil al lui Mike Myers pentru Vancouver Whitecaps.

Şi FC Cincinnati a văzut partea amuzantă a confuziei făcute, ştergând tweet-ul original şi postând un altul cu o fotografie a adevăratului nou antrenor.

Contractul lui Stam este valabil până la 31 decebrie 2021, cu opţiune pe încă un an.

Jaap Stam, în vârstă de 47 de ani, a antrenat ultima dată echipa Feyenoord, în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.