Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier general ALDE: Domnule președinte, Călin Popescu Tăriceanu, vă cerem să candidați din partea ALDE la președinția României!

alde tariceanu

Consilierul general ALDE, Ion Valentin Voicu, a scris o scrisoare  deschisă către președintele ALDE, Călin Popescu Tăroceanu.

''Scrisoare deschisă către președintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, către conducerea centrală a ALDE, către președinții filialelor ALDE din toată țara, către toți cei care fac parte din delegațiile permanente ale ALDE, către toți membrii ALDE, către toți simpatizanții ALDE și către toți simpatizanții lui Călin Popescu Tăriceanu.

Vă scriu aici: membrii simpli, consilieri locali, generali ori județeni, primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene sau cu alt rol în comunitatea locală sau centrală, cei care susțin în această luptă pe Călin Popescu Tăriceanu!

Stimați colegi din conducerea centrală, mâine veți avea responsabilitatea de a vota și de a propune în solidar candidatura domnului Călin Popescu Tăriceanu - președinte ALDE în lupta pentru președinția României.

Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor - legislativă, executivă şi judecătorească - în cadrul democraţiei constituţionale.

În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

Pornind de la ideea acestor valori ce își au locul în prevederile Constituției României, ne exprimăm dorința și încrederea că vom fi reprezentați în mod real în cursa pentru președinția țării pe care o iubim.

Citește și: BIOGRAFIA NEROMANȚATĂ Cine este Nicolae Moga, noul ministru al Afacerilor Interne

Dincolo de spiritul competitiv, dincolo de personalitatea completă și dincolo de vastele cunoștințe în politica internă și externă a președintelui ALDE, dincolo de a fi dedicat vieții de zi cu zi a fiecărui român, dorim un patriot, dorim pe cel care poate fi cel mai bun pentru această țară în contextul integrării într-o nouă Europă așa cum a și fost integrată în 2007.

Mai mult, cele mai mari progrese s-au înregistrat sub activitatea de premier a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Nu spunem cuvinte mari, ne bazăm pe fapte și pe cifre!

Această țară și cetățenii ei au nevoie de un asemenea președinte.

E necesar să avem certitudinea că nu vom mai fi nevoiți să facem compromisuri, e necesar să nu mai fim în postura de a alege răul cel mai mic, e necesar să îl alegem pe cel mai bun!

Pentru că reprezentă elita politicii românești, pentru că e profesionist în tot ceea ce întreprinde, pentru că înțelege să respecte statul de drept și să susțină regulile democrației, pentru că înțelege fenomenele micro și macro economice, pentru că politica externă îi este la îndemână, pentru că nu a răspuns atacurilor de rea credință și pentru că acționează numai din dragoste de țară și de neam bazându-se pe tradiție, dar și pe inovație, îi cerem să candideze și îi cerem să ducem până la capăt munca și eforturile depuse de fiecare membru al Alianței Liberalilor și Democraților din România.

Ne-am asumat o alianță, am fost parteneri de încredere cu toate aspectele susținute de noi ca exponenți ai liberalilor autentici.

Noi încurajăm meritocrația, eficiența și susținem economia bazată și reglată pe regulile proprii sau, mai precis, economia bazată pe regulile economiei de piață.

Așadar, ne vom asuma pe mai departe o luptă pentru politica de dreapta în care deviațiile de la normalitate nu își vor avea loc.

Iar dacă vom avea un exponent autentic, lupta noastră va căpăta un sens și ne vom asuma toate acestea necondiționat!

Domnule președinte, Călin Popescu Tăriceanu, vă cerem să candidați din partea ALDE la președinția României!'', a scris Ion Valentin Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.