Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații în Primăria Capitalei: Iubita unui consilier al lui Nicușor Dan s-ar fi dus cu mașina primăriei la festivalul Electric Castle

primaria Capitalei

Un consilier general din Primăria Capitalei, Adrian Vigheciu (PSD), susține că iubita unui consilier al edilului Nicușor Dan a folosit mașina primăriei pentru a merge la Cluj la festivalul de muzică Electric Castle.

„Iubita consilierului pentru mobilitate și transport al domnului primar Nicușor Dan a dat și ea o fugă până la Cluj, la Electric Castle, cu mașina Primăriei, că doar nu s-o termina lumea acum. Practic, un mic concediu făcut pe spatele bucureștenilor”, a scris consilierul general pe pagina sa de Facebook.

Vigheciu cere, în acest sens, ca primarul Capitalei să prezinte ce amenzi s-au înregistrat pe numărul de înmatriculare a mașinii respective, în ce localități și cine le-a achitat.

„Sunt foarte, foarte surprins, mai ales că domnul primar ne-a tot spus că el și echipa lui reprezintă bunul-simț, bunăstarea și corectitudinea întruchipate. Pâinea lui Dumnezeu, ce să mai. Adevărați oameni de caracter. Pe această cale, îmi permit să-l trezesc o secundă pe Nicușor Dan din binemeritatul său somn de iulie-august și să-i solicit public să ne prezinte pentru perioada decembrie 2020 - iulie 2022 ce amenzi s-au înregistrat pe numărul de înmatriculare a mașinii, în ce localități și cine le-a achitat. Doar așa, o mică verificare de rutină, nimic exagerat. Sunt sigur, sigur că nu vor exista surprize și că mașina asta s-a deplasat exclusiv în interesul bucureștenilor”, a adăugat Vigheciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.