Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier general PSD: Școlile și grădinițele au fost închise pentru a face economie la buget

Inquam Photos
scoala

Florin Lixandru, consilier general PSD, spune că școlile în București ar fi fost închise pentru economii la buget și publică o adresă trimisă de primarul sectorului 1 către unitățile de învățământ preuniversitar de a identifica „sumele pe care le puteți disponibiliza de urgență”.

„Iată cum începe colaborarea noii conduceri a Primăriei Sectorului 1 cu unitățile de învățământ .... Acum întelegeți de ce școlile și grădinițele au fost închise.... pentru a face economie la buget. Aceasta este una din cauzele pentru care noi, mergem în sens invers statelor Uniunii Europene care, deși au o rată de îmbolnăvire mai mare decât România, țin școlile și grădințele deschise.

Unde scrie ca bugetul primăriei trebuie redus și implicit bugetele școlilor? Ce dorește oare doamna primar să facă cu aceste tăieri de bugete de la școli? Să planteze copaci oare? Acesta este abia începutul unei noi epoci a austerității.... oare la ce să ne așteptăm în continuare? Creșteri de taxe, disponibilizări, tăieri de salarii... se spune ca nu iese fum pâna nu faci foc....”, a scris acesta pe Facebook.

Iată cum începe colaborarea noii conduceri a Primăriei Sectorului 1 cu unitățile de învățământ .... Acum întelegeți de...

Publicată de Florian Lixandru - Consilier General pe Joi, 5 noiembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.