Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliera lui Klaus Iohannis lămurește de unde știe președintele că avem o campanie de vaccinare anti-COVID de succes: 'O spun statisticile europene'

iohannis vaccin

Consilierul prezidenţial Diana Păun a declarat joi că actuala campanie de vaccinare anti-COVID 19 reprezintă "un succes", gradul de convingere a populaţiei atingând "cote îmbucurătoare".

"Campania de vaccinare anti-COVID este un succes. O spun statisticile europene. Încă de la începutul campaniei ne aflăm pe primele locuri la nivel european, ceea ne dă speranţa că lucrurile se fac organizat şi că populaţia României a conştientizat gravitatea pandemiei şi importanţa vaccinării iar gradul de convingere a populaţiei a atins cote îmbucurătoare", a afirmat Păun la dezbaterea online "Vaccinarea, prezent şi viitor", organizată de DC Media Group.

Citește și: USR-PLUS face implozie: ‘Să-ți fie rușine, Claudiu Năsui. Și?’/ Adversarul lui Clotilde Armand, scos din joc pentru un angajament cu Securitatea!

Consilierul prezidenţial consideră că trebuie să ne asigurăm că se va realiza "o imunizare în masă" şi să respectăm în continuare măsurile de protecţie, "mai ales sub presiunea noii tulpini care face ravagii în Europa".

Diana Păun a evidenţiat că "un sistem de sănătate rezilient se poate construi numai pe pilonul prevenţie".

"Preşedintele României a lansat în toate mesajele şi acţiunile sale publice ideea educaţiei pentru sănătate şi a prevenţiei şi mă bucur că aceste mesaje au dat roade. Vaccinarea a adus beneficii enorme omenirii. (...) Îi sfătuiesc pe toţi cei care vor să se vaccineze să se informeze corect şi să-i informeze, la rândul lor, pe cei din jur pentru a reuşi să-i convingem pe nehotărâţi că acesta este modul de a reveni cât mai repede la viaţă. (...) Este mai uşor şi mai ieftin să previi, decât să tratezi", a adăugat consilierul.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă Avocatul Poporului și CCR-ul! ‘Anularea pensiilor speciale a fost o promisiune făcută românilor și am respectat-o!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.