Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii demisionari din PNL atacă. 'Planul președintelui ne-liberal de la PNL Sector 1: Mucles și Incompetență'

Dacebook/ Dan Podaru
Dan Podaru

Consilierii locali ai primăriei sectorului 1 care au demisionat din funcții, inclusiv din PNL, au trecut la atac. Dan Podaru și Adrian Oianu susțin că actualul președinte interimar al PNL Sector 1, George Tuță, folosește o tactică securistă cunoscută.

„George Cristian Tuță, președintele interimar ne-liberal de la organizația PNL Sector 1, a dezvăluit strategia sa genială pentru dezvoltarea Capitalei: liniște totală și evitarea oricărui scandal. Într-o dictatură, e mereu liniște, dezbaterea politică este dăunătoare, iar rețelele sociale sunt periculoase, pentru că "înșală" oamenii.

Tuță pare să creadă că Bucureștiul va prospera dacă politicienii rămân tăcuți și nu deranjează cu problemele orașului și cu semnalarea incompetenței. Tot interimarul de la 1 vorbește despre "oamenii potriviți", fără să ofere nicio indicație despre cine sunt aceștia sau care sunt calificările lor. Putem însă să ghicim: cei care se lasă trași de mânecă de politicieni și devin simpli executanți ai planurilor lor ilegale.

Oare în noul manual PNL, "oamenii potriviți" înseamnă cei care nu îndrăznesc să ridice vreo problemă?! Ei trebuie să învârtă treburile tăcuți, departe de ochii lumii, să își negocieze tăcerea cu opozanții politici sau administratorii corupți?!”, susține Podaru pe rețelele de socializare.

Fostul liberal Tuță susține că tăcerea este soluția ca „orașul să fie mai bun”.

„Așa cum a spus-o consilierilor locali ai PNL Sector 1, atunci când a cerut să se oprească atacurile la adresa abuzurilor comise de primarul sectorului 1 Clotilde Armand, Tuță spune acum : orașul va fi mai bun dacă toată lumea tace și nu ridică probleme.

Unii dintre noi nu au uitat încă cuvintele din reclama care spunea: ”Dormi liniștit, FNI lucrează pentru tine”.

Schema domnului Tuță este o tactică securistă cunoscută. Trebuie schimbată, iar președintele interimar ne-liberal trebuie să învețe că transparența și implicarea civică sunt fundamentale într-o democrație sănătoasă.

În PNL-ul pe care îl proiectează acest personaj, "a face treabă" înseamnă să guvernezi în tăcere și să ignori cetățenii.

Sloganul lui este de fapt #TaciSiGuverneaza.

Acestea sunt motivațiile profunde ale demisiei de onoare pe care am depus-o, în urmă cu câteva zile, alături de colegul meu, Adrian Oianu - Consilier Sector 1”, scrie Dan Podaru pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.