Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii PNL nu votează rectificarea bugetului Craiovei,pentru că 85% din bani merg la cheltuieli

pnl.ro
pnl sigla

Consilierii PNL au anunţat, miercuri, că nu vor vota rectificarea bugetului Craiovei, aflată pe ordinea de zi a şedinţei de joi, motivând că 85% din fonduri sunt alocate cheltuielilor şi doar 15% sunt alocate pentru investiţii. "Consilierii PNL nu vor vota rectificarea, care nu aduce o pondere semnificativă între investiţii şi cheltuieli. 85% din banii Craiovei se duc la cheltuieli şi doar 15% se duc în investiţii. Dacă aşa plecăm cu bugetul, în anii viitori vom culege ce am semănat", a spus consilierul PNL Flavius Sirop, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai afirmat că actuala conducere a Primăriei Craiova a decis să dubleze numărul de posturi la Direcţia de Asistenţă Socială, care, cel mai probabil, vor fi ocupate prin "concursuri de împrejurări" de "clientela politică". "Politizarea excesivă a administraţiei, posturile care se pregătesc, cel mai probabil, pentru clientela politică la Direcţia de Asistenţă Socială. 46 de angajaţi au fost până acum şi, dintr-o dată, este nevoie de 85, doar pentru că ordonanţa care reglementează aparatul administrativ local prevede o excepţie, exact pe filiera aceasta de asistenţă socială. Actuala administraţie a găsit această chichiţă ca să mai înfiinţeze nişte posturi care vor fi, probabil, ocupate prin concursuri de împrejurări. Cunoaştem metehnele, nu suntem de acord cu ele şi, de aceea, vom vota împotriva acestei organigrame de la punctul 10", a mai afirmat Sirop.

Consilierul PNL a declarat, cu aceeaşi ocazie, că aleşii locali liberali vor vota, joi, acel punct din ordinea de zi care se referă la aprobarea contractului cadru de vânzare a locuinţelor ANL pentru tineri, conform Agerpres. "Este şi un punct pe ordinea de zi cu care suntem de acord şi pe care noi l-am propus. În toamnă, consilierii PNL au propus să fie scoase la vânzare locuinţele ANL şi, iată, după multe luni de gândire, apare punctul pe ordinea de zi. Ne bucurăm şi îl vom vota", a afirmat Flavius Sirop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.