Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul care a votat în locul lui Nicușor Dan își cere scuze pentru fapta sa

nicusor dan usr

Declarația lui Dumitru Dobrev vine după ce, ieri, consilierul USB a fost surprins în timp ce vota în locul lui Nicușor Dan în timpul ședinței de Consiliu General al Municipiului București! În același timp, Dobrev declară că își pune mandatul de consilier la dispoziția Comisiei de etică a USB.

"Contextul a fost următorul: spre sfârșitul ședinței de Consiliu de joia trecută, se votau membrii consiliilor de administrație de la diverse instituții, în special spitale. Trecuse faza votului secret (pentru nominalizații în CA) și acum trebuiau votate hotărârile ca atare, prin urmare, un vot formal. Conveniserăm în USB că votăm 'pentru'. La momentul respectiv, Nicușor ieșise pentru câteva minute din sală, iar votul nu se închidea, în sensul că în sistemul electronic de vot apăreau 49 de voturi din 50 de prezenți. De la prezidiu se făcea presiune că nu se închide votul", a precizat consilierul, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Comunicat PACT: PRU a constituit o organizaţie paramilitară

Dobrev a mai dezvăluit faptul că o consilieră de la un alt partid votase și ea în locul cuiva de la prezidiu.

"Dintr-un mimetism prostesc, am făcut exact ce văzusem că face în dreapta mea o colegă consilier, de la un alt partid, care votase în locul cuiva de la prezidiu (poate se vede pe înregistrarile oficiale, dacă sunt disponibile online). Nu mă scuz și nu acuz. Trebuia să știu că 'quod licet Jovi non licet bovi'. Îmi cer scuze colegilor mei și simpatizanților USB pentru că am dat ocazia ca acest fapt să fie exploatat mediatic și să vulnerabilizeze USB. Îmi pun mandatul de consilier la dispoziția Comisiei de etică a USB. Voi fi de acord cu orice decizie se va lua în această comisie", a mai spus consilierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.