Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul general ALDE Claudiu Catana SOMEAZĂ în scandalul RADET: Cer VOT URGENT pentru delegarea distribuției agentului termic către Termoenergetica

TLDE
Claudiu Catana

Consilierul general ALDE și șeful Tineretului ALDE, Claudiu Catana, atenționează că incertitudinea legată de falimentul RADET trebuie stopată. Acesta susține că bucureștenii trebuie să aibă certitudinea că vor avea apă caldă și căldură.

"Incertitudinea juridică generată de hotărârea de ieri Curții de Apel București prin care se declară falimentul RADET trebuie să înceteze rapid, pentru a fi eliminat orice risc ca bucureștenii să rămână fără căldură în case. Compania Municipala Termoenergetica, noua societate comercială, înființată prin hotărârea Consiliului General al Municipiului București din 11 martie, este pregătită să preia distribuția agentului termic către cetățeni, astfel încât oamenii nu ar avea, practic, de ce să se îngrijoreze. Totuși, din punct de vedere legal, pentru a putea presta serviciile de distribuție preluate de la RADET, Termoenergetica are nevoie de o delegare de atribuții prin votul consilierilor generali.

Solicit, de aceea, atât în numele meu cât și al consilierilor generali ai ALDE, votul urgent al CGMB pe delegarea distribuției agentului termic către Termoenergetica. Ca administratori responsabili ai comunității, nu ne permitem niciun risc ca furnizarea agentului termic către bucureșteni să fie întreruptă din cauza lipsei noastre de reacție sau de atenție în materie de acte normative!", scrie Claudiu Catana pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.