Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Trump anunță: SUA se va schimba RADICAL, după epidemia de coronavirus

Agerpres
Donald Trump

Administraţia Trump intenţionează să redeschidă economia Statelor Unite atunci când îşi vor da acordul cei mai buni experţi în domeniul sănătăţii ai ţării, dar viaţa americanilor va fi mult schimbată, a afirmat marţi consilierul economic al Casei Albe Larry Kudlow, transmite Reuters.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 36: 'Să vină Sebi Ghiţă!'

Chiar dacă oamenii vor reveni la serviciu şi la şcoală, va trebui să stea acasă dacă vor avea semne de boală, vor fi supuşi unor testări continue pe scară largă şi li se va controla temperatura, a afirmat Kudlow într-un interviu acordat publicaţiei Politico.

”Suntem conştienţi că lucrurile vor fi diferite. Va fi o nouă trăsătură a vieţii americane. Şi nu ştiu cât de repede se va întâmpla acest lucru, dar va fi foarte, foarte important, pentru că în mod evident dorim să evităm orice reapariţie”, a spus Kudlow.

Este încă neclar când va reveni economia, care este în mare parte închisă, la activităţi normale, în condiţiile în care un număr de state se apropie de momentul de vârf al cazurilor, iar recomandările federale sunt ca distanţarea socială să fie menţinută până la sfârşitul lunii aprilie.

Oficialii din sectorul sănătăţii au spus americanilor să fie pregătiţi pentru o săptămână dificilă, în contextul creşterii numărului de decese, dar marţi au spus că există semne pozitive că eforturile de combatere a epidemiei ajută la ţinerea sub control a contagiunii.

”Deciziile medicale vor fi luate de reprezentanţi ai sectorului sănătăţii”, a spus Kudlow, adăugând că încă crede că ”în următoarele patru până la opt săptămâni vom fi capabili să redeschidem economia, iar puterea virusului va fi redusă semnificativ şi vom putea să aplatizăm curba”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.