Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Victor Ponta anunță revenirea în forță a liderului PSD

Ponta

Apropiații lui Victor Ponta anunță o revenire în forță a liderului PSD. Consilier onorific al premierului, Radu Magdin, susține că Ponta a înțeles înțeles ce a greșit și este pregătit să se regenereze, după Congresul PSD.

"Premierul nu şi-a epuizat resursele de energie politică, mai are încă destule. A înţeles de ce a pierdut şi e dispus să schimbe lucrurile în bine; îl cred când spune că vrea reforma pe bune a stângii şi îmbunătăţirea guvernării. România merită o stângă puternică şi nu văd pe altcineva care ar putea prelua, cu calităţi comparabile, dincolo de defecte, steagul social-democraţilor în martie-aprilie", a afirmat Magdin într-un interviu acordat revistei "Q Magazin". 

Întrebat cum va reuşi să reconstruiască imaginea unui prim-ministru care a fost şi unul dintre candidaţii la Preşedinţie, Radu Magdin a spus că are încredere că repunerea în mişcare a resurselor interne ale lui Victor Ponta va duce la revenirea sa, "pe cât se poate de accelerat, mizând pe naturaleţe, nu pierzând energia pe lucruri inutile". 

"Eu văd un premier motivat să facă o reformă de partid şi să continue guvernarea. Această motivaţie nu e suficientă pentru o victorie politică, însă e un aspect-cheie, fără de care nu se poate. Restul e o combinaţie de muncă, viziune şi o coaliţie puternică în jurul ideii de reformă. Românii aşteaptă o schimbare, stânga poate fi motorul acestei schimbări, căci e foarte posibil ca dreapta să se relaxeze văzând că are candidatul câştigător la Cotroceni. Or, în politică, e bine să fii uşor stresat: stimulează creierul şi asigură supravieţuirea", a spus consilierul premierului. 

În opinia acestuia, Victor Ponta "a învăţat lecţiile lui 2014", şi luat hotărârea de a se relansa, bazată pe seriozitate şi pe ducerea până la capăt a proiectelor asumate. 

"Nu subestimaţi caracterul de luptător al persoanelor angajate în politica la nivel înalt. Dacă ar avea nervi slabi sau s-ar da bătut uşor, aceste persoane nu ar fi ajuns acolo de prima dată. În rest, reforma stângii e importantă nu numai pentru lider, ci şi pentru partid şi societate. România e, din punctul meu de vedere, o ţară cu nevoi prioritar de stânga, iar o stângă reformată, mai sigură pe valorile sale, inclusiv comunicaţional, este binevenită şi chiar necesară", susţine Magdin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.