Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Viktor Orban: 'Valorile creștin-conservatoare trebuie reprezentate cu îndrăzneală, în ciuda atacului total al stângii'

rollingstone.com
Viktor Orban

Consilierul politic al premierului ungar Viktor Orban, Balázs Orbán, este de părere că valorile creștin-conservatoare trebuie reprezentate cu îndrăzneală. Precizarea lui Balázs vine în contextul în care premierul ungar a avut o întâlnire cu fostul președinte american Donald Trump.

„Premierul Viktor Orbán a călătorit în Statele Unite, unde a purtat discuții cu fostul președinte american Donald Trump.

Ambii lideri sunt de partea păcii. Ei cred în sprijinirea familiilor, a societății muncitoare, întărirea suveranității naționale, politicile de protejare a valorilor tradiționale, combaterea crizei și respingerea migrației ilegale.

Atât premierul Viktor Orbán, cât și Donald Trump servesc drept exemplu pentru noi toți că valorile creștin-conservatoare trebuie reprezentate cu curaj în ciuda tuturor dificultăților și rezistenței, împotriva atacului total al mass-mediei mainstream și a stângii și pentru că majoritatea oamenilor susțin aceste valori”, a spus Balázs Orbán.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.