Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Zelenski: Trupele ruse vor teroriza populația civilă până se va încheia războiul

Consilierul şefului cancelariei prezidențiale ucrainene, Mihailo Podoliak, a afirmat că trupele ruse vor continua să terorizeze ucrainenii cu atacuri cu rachete și drone până la finalul războiului, potrivit RBC, scrie rador.ro.

"Până la sfârșitul războiului, nu vom avea deloc parte de liniște. Adică trebuie să reacţionăm când sunt alerte aeriene, trebuie să mergem la adăpost – acest lucru este important. Dar trebuie să păstrăm cât de mulţi dintre oamenii noștri, pentru a realiza toată munca istorică pe care va fi necesar să o facem. Iar acest lucru va presupune mult efort" - afirmă Podoliak.

Potrivit acestuia, până la sfârșitul războiului, Rusia va folosi toate elementele războiului terorist pentru a intimida populația civilă. "Acestea pot fi drone și rachete de orice fel de fabricaţie. Vor căuta alte căi, dar se vor folosi de ele până în ultima zi de război. Prin urmare, ar trebui să fim relativ calmi în privința asta și, pur și simplu, să avem grijă de siguranța noastră personală”, a adăugat consilierul şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev.

Trupele ruse au efectuat joi un nou atac masiv cu rachete asupra Ucrainei. Ruşii au lansat 55 de rachete, dintre care 47 au fost distruse de partea ucraineană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.