Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul premierului, despre cazurile de corupţie: Ceea ce spunea Occidentul este dovedit astăzi

frunda

Ceea ce spunea acum câţiva ani Occidentul despre corupţia din România "este dovedit astăzi cu vârf şi îndesat" spune Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta şi membru UDMR.

"Au un impact negativ, proiectează o imagine foarte defavorabilă României, cetăţenilor ei şi acest efect va dura mult timp de acum încolo. Adică dacă acum câţiva ani buni, când în Occident se spunea că în România este corupţie, clasa politică românească reacţiona cu prefăcută surprindere şi jignită, cum adică spuneţi aşa ceva despre noi şi ceea ce se spunea atunci este dovedit astăzi cu vârf şi îndesat, pentru că vedem telenovele juridice la televizor, procese ce se derulează de fapt la televizor, acuze în direct la televizor, probe care sunt date la televizor şi nu trece o zi ca fără o personalitate cunoscută din ţară, din domeniul justiţiei, al politicii, al mediei să nu fie arestată. Este un efect negativ", a declarat, la RFI, Gyorgy Frunda .
În opinia sa, există însă şi un aspect pozitiv: "Desigur, are şi o conotaţie bună, pentru că se spune că iată, există în sfârşit o perioadă în care organele de urmărire penală îşi fac treaba, munca lor este bună, pentru că instanţele judecătoreşti confirmă susţinerile din rechizitorii şi îi condamnă pe oameni la pedepse deosebit de grele".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.