Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul PSD Adrian Vigheciu cere bucureștenilor să solicite reducerea facturilor Termoenergetica

stiripesurse.ro
adrian vigheciu

Ne fură demnitatea, să nu îi lăsăm să ne fure și banii, îndeamnă pe Facebook consilierul PSD Adrian Vigheciu. Acesta le cere bucureștenilor să solicite reducerea facturilor Termoenergetica.

"A venit momentul să ne cerem drepturile și altfel decât pe Facebook. Pentru că totul are o limită și pentru că, la un moment dat, bătaia asta de jos trebuie să înceteze. Bucureștenii au întâmpinat noul an purtând mai multe perechi de șosete în propriile case. Și numai datorită acestei ierni, neobișnuit de călduroase până în acest moment, lucrurile au rămas suportabile. Dar, încetul cu încetul, valul gerului vine și la noi, vedeți ce se întâmplă la americani, de exemplu. Iar dacă mai multă căldură știm că nu vom primi (Nicușor Dan trebuie să răspundă de ce), măcar să nu mai plătim ce nu se cuvine.

Vă rog să acționați conform conștiinței dumneavoastră. Dacă vi se pare normal să plătiți ceva ce nu primiți, atunci nu trebuie să faceți nimic. Dar dacă vreți să punem capăt o dată pentru totdeauna acestei rușini, urmăriți instrucțiunile de mai jos și cereți-vă drepturile. Măcar atât putem face", scrie Vigheciu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.