Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenței a aprobat preluarea Centrului Provita de către Med Life

consiliul concurentei

Consiliul Concurenței a anunțat vineri că a autorizat tranzacția prin care Med Life preia Centrul de Diagnostic și Tratament Provita.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței, companiile din Grupul Med Life activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate, dar și pe piețele serviciilor de dezvoltare imobiliară, comerțului cu amănuntul și cu ridicata al produselor farmaceutice și parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj și asigurări, precum și fabricării de dispozitive, aparate și instrumente medicale și stomatologice. Grupul operează o rețea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicină generală și de specialitate, scrie Mediafax.

Centrul de Diagnostic și Tratament Provita, precum și firmele deținute de acesta, activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.