Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale Frankstahl România de către Konig Frankstahl

consiliul-concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Konig Frankstahl SRL preia de la Frankstahl România SA linia de afacere aferentă unor produse metalurgice.

Potrivit autorităţii de concurenţă, Frankstahl România are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice. Compania este activă în domeniul comercializării cu produse metalurgice (profile şi europrofile, ţevi sudate longitudinal, ţevi de instalaţii, profile laminate şi tablă), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

Konig Frankstahl, înfiinţată în anul 2006, are, de asemenea, ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice. În prezent, compania furnizează o gamă diversificată de produse (ţevi rectangulare, ţevi rotunde cu şi fără sudură, ţevi de precizie, ţevi hidraulice, oţeluri carbon, oţeluri aliate, oţeluri calibrate). Totodată, oferă servicii de debitare, îndoiri la cald şi la rece, ţevi şi profile, ambutisare şi livrare pentru produsele pe care le comercializează, precum şi consultanţă de specialitate pentru clienţi.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.