Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea unor farmacii de către Mini-Farm

minifarm.ro
farmacie minifarm

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea unor farmacii de către Mini-Farm

Tranzacţia prin care Mini-Farm SRL intenţionează să preia nouă farmacii a fost autorizată de Consiliul Concurenţei, care menţionează că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia.

Potrivit unui comunicat de presă al autorităţii de concurenţă, transmis joi AGERPRES, dintre cele nouă farmacii, opt aparţin Farmacia Elixirfarm Impex SRL, iar una companiei Farmacia Kogălniceanu SRL.

Mini-Farm SRL este prezentă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate. Compania deţine un lanţ de o sută de farmacii poziţionate în zona de sud-est a ţării şi în Bucureşti.

"Farmaciile ce vor fi preluate activează, de asemenea, pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate. Cele nouă unităţi farmaceutice achiziţionate sunt localizate în Bucureşti. În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că tranzacţia notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", notează sursa citată.

Decizia referitoare la această tranzacţie va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.