Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dedeman şi Element Invest Partners preiau Element Distribution Center

dedeman

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dedeman şi Element Invest Partners au preluat în comun companiile Element Distribution Center şi Element Distribution Center Faza Doi, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă, remis, luni, AGERPRES.

Tranzacţia constă în asocierea dintre Dedeman şi Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar, pentru construirea a trei depozite logistice destinate închirierii.

Dedeman are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Element Invest Partners desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management şi deţine Element Distribution Center şi Element Distribution Center Faza Doi, ambele având ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.