Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom externalizează câteva activităţi către GSP Offshore

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom externalizează către GSP Offshore unele operaţiuni de mentenanţă, operaţiuni portuare şi servicii conexe, împreună cu activele aferente şi angajaţii zonei de producţie X – Petromar.

”În urma derulării unei proceduri de achiziţie publică, între OMV Petrom şi GSP Offshore SRL a fost încheiat un acord-cadru de transfer al activităţii din Zona de producţie X – Petromar”, precizează autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

”Consiliul Concurenţei a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, spun reprezentanţii autorităţii de concurenţă.

OMV Petrom operează câmpuri petrolifere şi de gaze naturale în diferite regiuni din România.

GSP Offshore SRL este membră a GSP Holding, companie cu capital integral privat. Companiile din cadrul Grupului GSP desfăşoară activităţi de foraj offshore şi construcţii offshore, producţie de echipamente petroliere, precum şi activităţi în sectorul turismului. Mai multe companii aparţinând Grupului GSP sunt active în România, în diverse sectoare economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.