Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţiile prin care Help Net Farma va prelua 8 farmacii Tri Farm şi compania Ecofarmacia Network

realitatea.net
farmacie medicamente

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţiile prin care Help Net Farma intenţionează să preia opt farmacii deţinute de Tri Farm SRL, precum şi compania Ecofarmacia Network SRL, a anunţat, joi, autoritatea de concurenţă.

Help Net Farma, parte a grupului german Phoenix, are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice prin magazine specializate şi operează, în România, lanţul farmaceutic cu acelaşi nume, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

Tri Farm comercializează cu amănuntul produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate. Din cele opt farmacii ce urmează a fi preluate de Help Net, şapte sunt situate în municipiul Constanţa şi una în Râmnicu Sărat.

În ceea ce priveşte Ecofarmacia Network, aceasta operează 33 de farmacii localizate în centrul Transilvaniei, prin intermediul cărora comercializează cu amănuntul produse farmaceutice şi parafarmaceutice.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că aceste două operaţiuni nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurenţial normal.

Deciziile vor fi publicate pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.