Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenței și-a dat acordul - Grunenthal Pharma preia Crestor România

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Grunenthal Pharma Gmbh & Co. Kg intenţionează să preia unele drepturi şi active asociate brandului Crestor în România, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, joi, AGERPRES.

Grunenthal Pharma Gmbh & Co. Kg este societatea-mamă a grupului Grunenthal a cărui activitate se concentrează pe dezvoltarea şi producţia de analgezice.

Potrivit sursei citate, brandul Crestor este deţinut de IPR Pharmaceuticals, Inc. Pe teritoriul României, activele asociate brandului Crestor ce urmează a fi preluate sunt formate din nume de domeniu, înregistrări de produse, autorizaţii de punere pe piaţă, licenţă pentru utilizarea brevetelor, mărcilor, drepturilor de proprietate intelectuală neînregistrate, drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la know-how-ul privind ambalarea, fabricarea, înregistrarea produselor şi informaţiile privind reglementarea.

"Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", se menţionează în comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.