Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul de administrație al Boeing se va întâlni în Texas pe fondul noilor probleme ale companiei

amcham.ma
boeing

Consiliul de administrație al Boeing, executivii de top din divizia de avioane și lanțul de aprovizionare, se vor întâlni duminică în Texas, la două zile după ce producătorul de aeronave a fost propulsat într-o nouă criză, cu privire la modelul său 737 MAX încă reţinut la sol, potrivit Reuters.

Întâlnirea vine în urma presiunii asupra celui mai mare producător de aeronave din lume, nu numai din cauza investigațiile în privinţa modelului 737 MAX care a cauzat două accidente mortale, ci și din povara financiară cauzată de interdicția de siguranță asupra aeronavei și de continuarea producției.

Surse din industrie citate de Reuters au declarat că în companie au existat speculații cu privire la reduceri semnificative de locuri de muncă, deoarece Boeing, în imposibilitatea de a livra modelul 737 MAX clienților, continuă să piardă numerar.

Și, deși până acum, Boeing le-a spus furnizorilor că se așteaptă să mențină o rată de producție de 42 de avioane single-aisles, cu planuri de a crește până la un nivel record aproape, este posibil ca tarifele să fie nevoite să scadă dacă autoritățile de reglementare întârzie revenirea MAX în serviciu.

Programul pentru întâlnirile consiliului a fost stabilit pentru duminică și luni în San Antonio, cu două zile înainte ca Boeing să raporteze câștigurile pe 23 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.