Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul FIFA a aprobat noi modificări ale calendarului internaţional, în contextul pandemiei de COVID-19

fifa

Consiliul FIFA a aprobat noi modificări ale calendarului internaţional în contextul pandemiei de Covid-19, a anunţat marţi forul fotbalistic mondial.

Principala noutate este că în luna septembrie nu vor exista meciuri interţări decât în Europa, ceea ce înseamnă că numeroşi jucători vor evita deplasările. Astfel, fotbaliştii sud-americani sau africani ce evoluează în Europa nu vor fi obligaţi să se deplaseze la începutul lui septembrie ca să joace cu echipele lor naţionale, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Anunț neașteptat! Ce premier va pune PSD după moţiune

FIFA a decis "înlocuirea ferestrei internaţionale prevăzute între 31 august şi 8 septembrie 2020 cu o fereastră între 24 ianuarie şi 1 februarie 2022 pentru toate confederaţiile cu excepţia UEFA (...)".

De asemenea, FIFA a indicat a fost adăugată "o nouă perioadă (ianuarie 2022) pentru Cupa Africii pe Naţiuni, datele exacte urmând să fie stabilite ulterior",

Consiliul FIFA a decis aceste schimbări de calendar "ca răspuns la perturbările provocate la scară mondială de pandemia de Covid-19 care continuă să afecteze numeroase regiuni ale lumii", a precizat instanţa într-un comunicat.

Citește și: Ministrul Transporturilor: Vă dăm o veste bună: am semnat astăzi contractul

Federaţia internaţională a luat aceeaşi decizie pentru meciurile feminine, anulând fereastra existentă între 14 şi 22 septembrie 2020 pentru toate confederaţiile, cu excepţia UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.