Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Judeţean Olt va susţine cu 200.000 lei organizarea Festivalului de Teatru de la Caracal

teatru

Consiliul Judeţean (CJ) Olt va susţine cu 200.000 de lei organizarea ediţiei din acest a Festivalului Naţional de Teatru "Ştefan Iordache" de la Caracal, eveniment ce va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi discutat în şedinţa de miercuri a forului.

Organizarea Festivalului de Teatru va fi susţinută financiar şi de către municipiul Caracal, tot cu 200.000 de lei, alocările financiare pe care le vor face CJ Olt şi Primăria Caracal pentru acest eveniment rămânând la nivelul de anul trecut.

Ediţia din acest a Festivalului de Teatru de la Caracal, a XII-a, găzduită de Teatrul Naţional Caracal, va fi dedicată lui Ion Caramitru şi va începe duminică, 29 mai, cu spectacolul "Cetatea Poveştilor" de Marian Râlea.

Tot duminică se va juca şi piesa "Vinovat. Nevinovat" de Gelu Colceag şi Vlad Corbeanu, potrivit Agerpres.ro.

Marţi, 31 mai, va fi prezentat spectacolul "Gigel" de Alexandru Popa, avându-l în distribuţie pe Gheorghe Ifrim, iar miercuri, 1 iunie, se va juca spectacolul "Gaiţele" de Alexandru Kiriţescu.

Florin Piersic Jr. va urca pe scena de la Caracal joi, 2 iunie, în spectacolul "Freak Show 2".

Vineri, 3 iunie, Teatrul Naţional Caracal va găzdui spectacolul "Nu regret nimic" de Szekely Csaba, iar sâmbătă, 4 iunie, va fi prezentat spectacolul "Paracliserul" de Marin Sorescu.

Festivalul de Teatru de la Caracal se va încheia duminică, 5 iunie, cu piesa "Dineu cu proşti" de Francis Veber (traducere Tudor Ţepeneag, scenografia de Florilena Popescu Fărcăşanu, regia Ion Caramitru).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.