Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Judeţean Tulcea vrea să reducă cheltuielile legate de căldură şi energia electrică

primaria tulcea

Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea va analiza săptămâna aceasta măsurile pe care trebuie să le ia pentru a diminua cheltuielile legate de căldură şi energie electrică, în contextul scumpirii acestor utilităţi.

Preşedintele CJ, Horia Teodorescu, a declarat pentru AGERPRES că analiza va fi efectuată de Direcţia economică a instituţiei şi a recunoscut că "mare lucru nu poţi să faci".

"Printre măsurile posibile se numără folosirea raţională a căldurii pe perioada weekendului. Nu se lucrează în instituţie, deşi mai sunt unii colegi care vin la lucru în zilele lor libere, dar se va reduce temperatura din instituţie în weekend. Folosirea judicioasă a iluminatului pe timpul nopţii, aşa încât vor fi iluminate doar spaţiile strict necesare. Mare lucru nu poţi să faci. În ceea ce priveşte căldura, noi încă suntem sub contract cu Energoterm, unde preţurile sunt accesibile comparativ cu contractele cu noii furnizori", a precizat preşedintele Teodorescu.

Încă de luna trecută, instituţii din subordinea CJ Tulcea le-au solicitat angajaţilor ca la locul de muncă să nu mai folosească alte surse de încălzire decât cele ale instituţiei, astfel încât să se reducă cheltuielile legate de căldură şi energie electrică, în contextul încheierii unor noi contracte cu furnizorii de utilităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.