Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul NATO-Rusia: Alianţa îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu situaţia din estul Ucrainei

wall street journal
Jens Stoltenberg

NATO şi-a exprimat 'profunda îngrijorare' în legătură cu situaţia din estul Ucrainei în cadrul unei reuniuni la nivel de ambasadori între membrii Alianţei Nord-Atlantice şi Rusia, a declarat joi secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, relatează DPA. 'Aliaţii şi Rusia continuă să aibă dezacorduri clare cu privire la criza din şi din jurul Ucrainei', a spus Stoltenberg, conform Agerpres.

Acesta este primul Consiliu NATO-Rusia organizat în acest an, care vizează promovarea dialogului şi transparenţa între cei 28 de membri ai Alianţei Nord-Atlantice şi Rusia. Stoltenberg a menţionat încălcări repetate ale armistiţiului în estul Ucrainei, lupte intense şi eşecul retragerii armamentului greu de pe linia frontului ca fiind cele mai importante motive de îngrijorare pe care membrii Alianţei le-au comunicat Rusiei în timpul reuniunii.

Liderul NATO a afirmat că ambele părţi au făcut schimb de informaţii cu privire la desfăşurările lor de forţe. 'A fost o reuniune substanţială pe teme de interes comun. Nu este un dialog simplu, însă este un dialog în care suntem angajaţi', a adăugat secretarul general al NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.