Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliului de Securitate al ONU se reunește DE URGENȚĂ: Donald Trump acceptă propunerea lui Vladimir Putin

Putin Trump Putin Donald Trump Vladimir Putin

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a acceptat propunerea omologului său rus, Vladimir Putin, de organizare a unei reuniuni speciale a Consiliului de Securitate ONU, informează agenţia Interfax.

Donald Trump a acceptat propunerea preşedintelui Vladimir Putin de organizare a unui summit al celor cinci membri permanenţi ai Consiliului de Securitate ONU, a declarat marţi Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Rusia se aşteaptă ca locul şi data summitului să fie anunţate curând, a precizat Serghei Lavrov, informează mediafax.ro.

Un oficial de rang înalt de la Washington a declarat săptămâna trecută că Donald Trump vrea să aibă o întâlnire cu liderii Rusiei, Chinei, Marii Britainii şi Franţei pentru a discuta despre controlul armamentului.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.