Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consolare din partea selecţionerul echipei naţionale de tineret a Spaniei, Santi Denia: 'Cred că România are în continuare şanse de calificare'

as.com
santi denia

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a Spaniei, Santi Denia, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că poate formaţia sa a fost superioară în meciul câştigat cu 3-0 cu România, în Grupa B a Campionatului European Under-21 din România şi Georgia, dar nu consideră că adversara este o echipă slabă, scrie Agerpres.

"Nu cred că echipa României este slabă. Noi ne-am făcut jocul nostru, am încercat să pasăm în viteză. Poate că pregătirea lor pentru acest meci nu a dat unele rezultate azi. Poate că azi noi am fost superiori, însă niciun caz România nu este o echipă slabă", a spus Denia.

Acesta consideră că naţionala condusă de Emil Săndoi are în continuare şanse de calificare în faza următoare chiar dacă a pierdut primul meci din grupă.

"Cred că România are în continuare şanse de calificare. Azi a făcut un joc destul de bun", a mai spus Santi Denia.

Selecţionata României a fost învinsă de selecţionata Spaniei cu scorul de 3-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul Steaua din Capitală, în primul său meci din Grupa B a Campionatului European de fotbal Under-21 din România şi Georgia.

În celălalt meci din grupa României, Ucraina a dispus de Croaţia cu 2-0, miercuri seara, pe Stadionul Giuleşti.

Următoarele meciuri vor avea loc sâmbătă, România - Ucraina (Stadionul Steaua, ora 19:00) şi Spania - Croaţia (Stadionul Giuleşti, ora 21:45).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.