Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: 75% din pacienţii confirmaţi în judeţ cu SARS-CoV-2 au fost vindecaţi

googleusercontent.com
coronavirus

Un număr de 183 de pacienţi dintre cele 245 de cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 înregistrate în judeţul Constanţa au fost deja vindecaţi, ceea ce reprezintă un procent de aproximativ 75%, iar numărul persoanelor decedate este de 11, a informat, marţi, Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, în centrele de carantină din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 371 de persoane, care ocupă 16% din totalul de 2.311 locuri disponibile, alte 585 de persoane fiind izolate la domiciliu.

Citește și: Marcel Vela, întrebat dacă se vor deschide bisericile: Biserica trebuie să facă o analiză obiectivă, fără patimă

''De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, au fost aplicate 9.966 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 14.608.225 lei, dintre acestea, 156 de amenzi, în valoare de 325.100 lei, fiind acordate în ultimele 24 de ore'', se arată în comunicatul Prefecturii.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa au fost efectuate 1.647 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse, totodată fiind controlate şi 21 de entităţi economice.

Pentru verificarea măsurilor impuse prin ordonanţele militare în vigoare, în ultimele 24 de ore au fost angrenaţi peste 900 de poliţişti, jandarmi şi militari, mai precizează informarea transmisă de către Prefectura Constanţa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.