Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanța - Amenzi în valoare de 685.000 de lei, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanţelor militare

politista rutiera scrie amenda

De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, au fost aplicate 6.701 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 8.725.383 lei, dintre acestea, 372 amenzi, în valoare de 658.225 lei, fiind date în ultimele 24 de ore, informează un comunicat de presă transmis miercuri de Prefectura Constanţa.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, 686 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi 75 de entităţi economice au fost verificate de către 219 membri ai forţelor de ordine iar pentru verificarea măsurilor impuse prin ordonanţele militare au fost mobilizaţi 1.063 de poliţişti, jandarmi, militari şi poliţişti de frontieră, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

De asemenea, lucrătorii Gărzii de Coastă au aplicat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche o amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea culoarului de tranzit pentru transportul de marfă stabilit în urma adoptării Ordonanţei Militare nr. 2/2020.

În ceea ce priveşte situaţia actualizată legată de COVID-19, în judeţul Constanţa se înregistrează 74 de persoane vindecate, 773 de persoane în carantină şi 805 în izolare la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.