Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini

smurd

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut marţi dimineaţa în judeţul Constanţa, în eveniment fiind implicate două autoturisme. Una dintre victime a intrat în stop-cardiorespirator şi a fost resuscitată, la faţa locului deplasându-se şi elicopterul SMURD, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Campanie 'inedită' în sectorul 1. Primarul AMENINŢĂ cu abandonarea gunoaielor pe străzi: 'Când se vor vedea cu gunoiul la uşă, vor fi mai responsabili'

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la un accident rutier marţi dimineaţa petrecut la ieşirea din localitatea Lazu către Agigea, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD.

În urma accidentului două femei şi un bărbat au fost răniţi. Una dintre femei a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de cadrele medicale. Aceasta a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

La aceeaşi unitate medicală a ajuns şi cealaltă femeie rănită în urma accidentului, aceasta fiind conştientă şi diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral. De asemenea, în evenimentul rutier a fost rănit şi un bărbat, el suferind un traumatism cranian minor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele accidentului.

Citeşte şi: Date HALUCINANTE de la Eurostat: Jumătate dintre copiii din România, expuși sărăciei și excluderii sociale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.