Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: Un copil de 7 ani s-a înecat în mare, în zona plajei Modern

plaja mamaia

Un copil de 7 ani s-a înecat luni în mare, în zona plajei Modern din Constanţa, trupul acestuia fiind scos la mal de valuri seara, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa au declarat că manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical chemat la faţa locului au fost zadarnice, fiind constatat decesul minorului. Copilul era din localitatea constănţeană Dobromir.

Referitor la adolescentul în vârstă de 14 ani dispărut în Marea Neagră, în zona plajei localităţii Corbu, cei 25 de scafandri care l-au căutat luni pe parcursul întregii zile au sistat la ora 20,00 respectiva acţiune, trupul minorului nefiind găsit.

"Sunt scafandrii de la Inspectoratele judeţene pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Suceava, Hunedoara, Bucureşti-Ilfov, Vrancea, Teleorman şi Constanţa. Aceştia din ţară se află în stagiul de antrenament la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie Constanţa", a spus la începutul căutărilor purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, adăugând că este prima acţiune de acest gen la care participă un număr aşa de mare de scafandri.

Duminică seară, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova, aflat pe litoralul românesc pentru a lucra, s-a înecat în mare, la Neptun. Trupul acestuia a fost găsit printre stabilopozii digului din staţiune.

Potrivit reprezentantei ISU Constanţa, în acest an, începând cu 1 mai, în apele Mării Negre s-au înecat patru persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.