Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constănțean de 33 de ani, rănit în propria locuinţă de altul de 38 de ani - Agresorul a ajuns ulterior la spital după ce a fost împuşcat

dosare

Un bărbat de 33 de ani a fost rănit, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în propria locuinţă, din municipiul Constanţa, de un altul, de 38 de ani, cei doi având un conflict mai vechi, potrivit news.ro.

Ulterior, bărbatul de 38 de ani a ajuns la spital după ce a fost împuşcat. Deocamdată, poliţiştii nu ştiu cine anume l-a împuşcat pe aceasta şi fac cercetări pentru a lămuri întreaga situaţie.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, miercuri, că poliţişti din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi în jurul orei 00.45, prin apel 112, despre faptul că pe strada Sălciilor din municipiul Constanţa are loc un scandal.

"Din primele verificări a reieşit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, un bărbat de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă”, a anunţat Poliţia Constanţa.

Bărbatul de 33 de ani avea plăgi tăiate la nivelul corpului, dar a refuzat transportul la spital.

Ulterior, poliţiştii au fost anunţaţi de reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa că bărbatul de 38 de ani se află internat în unitatea medicală, după ce fusese împuşcat.

Anchetatorii au început cercetările pentru a afla în ce împrejurări a fost împuşcat bărbatul respectiv. Victima de 33 de ani a declarat poliţiştilor că nu el l-a împuşcat şi că nici nu deţine o armă.

Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care încearcă să lămurească întreaga situaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.