Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu anunţă obiectivul Stelei: Noi sperăm la titlul de campioană dar e devreme să vorbim. Va fi greu în play-off

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Constantin Budescu

Mijlocaşul Constantin Budescu, desemnat fotbalistul anului la Gala Fotbalului Românesc, a declarat, luni seară, că speră ca Steaua să câştige titlul de campioană, deşi va fi foarte greu în play-off. "Mă bucur că am venit din nou aici şi că am fost premiat. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi au avut încredere în mine. Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine, munca din fiecare zi s-a văzut şi este foarte bine că s-a întâmplat acest lucru. Sper ca pe viitor să fac acest lucru. Mă motivează aceste premii şi în acelaşi timp mă şi onorează. E un premiu pe un an de zile şi am muncit mult pentru el. Noi sperăm la titlul de campioană dar e devreme să vorbim. Va fi acel play-off în care toate echipele intrate acolo vor avea şanse", a declarat Budescu.

Budescu speră ca Steaua să câştige meciul cu FC Lugano şi să câştige grupa din Liga Europa: "Noi sperăm într-o victorie şi să terminăm pe primul loc. Sperăm să vină cât mai multă lume la stadion, chiar dacă va fi frig. Nu vreau o echipă anume în faza următoare, vă daţi seama că vor fi multe echipe puternice".

Constantin Budescu a fost desemnat fotbalistul anului la Gala Fotbalului Românesc, care a avut loc luni seară. Budescu a primit premiul şi pentru cel mai bun mijlocaş al anului, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.